Бонбонки

Темичики с различен вкус, цвят и размер.

Козата Ани и глобалната конспирация септември 19, 2011

С наближаването на Избори 2011 всички инструменти на машината, наречена Демокрация, се задействат. Дори Иво Сиромах бе спрян от мъж с шлифер и каскет, който му предал една флашка с думите: „Ако не я огласите, историята няма да ви прости!”

В тайните грами, озаглавени „Няма значение”, под № 9-7895-4280-9388 откриваме огромната папка, която условно ще наречем KozaLeaks, доказващи съучастието на кандидат-президентшата, уважаемата г-жа Козата Ани, в глобалната конспирация за напреднали.

Следват цитати от стенограмата:

Козата Ани и глобалното затопляне

В тайните лаборатории на МОСАД в края на 80-те е създадена генномодифицирана коза (с кодовото име Ани), чиято пръдня изхвърля в атмосферата до 4-5 м3 метан (който е 23 пъти по-вреден от въглеродния двуокис).

Каква е простата сметка? Една пръдня на мосадска коза Ани – 5 кубика метан. А тия кози са програмирани да пърдят средно по 20 пъти на ден. Значи изхвърлят по 100 кубика метан дневно. За една година. 36500 кубика метан. За сравнение – обикновеното искърско говедо изхвърля по 0.4-0.5 кубика метан на пръдня. А и не пърди често, щото е възпитано.

Идеята е чрез тия генномодифицирани еврейско-банкерски кози да се прецака световният климат, да настъпи адска жега, хората да измрат и еврейско-банкерската мафия, скрита зад хладните климатици, да придобие имотите им.

Козата Ани и генномодифицираните организми (ГМО)

Зловещ бич срещу човечеството и най-вече срещу българите. Генномодифицираните организми в началото тръгват като нещо готино – силиконови цици, устни, срамни устни и т.н. Но идеята всъщност е много по-страшна!

В привидните „подобрения” (цици, устни, срамни устни и т.н.) пластичните хирурзи имплантират чипове, свързани с ЦРУ, КГБ, МОСАД, ДАНС и Съюза на запасните офицери. Цялата информация, събрана от тези чипове – реплики от сорта „О, да!”, „Лапни го!”, „Вкарай ми го целия”, „Не в гъза бе, простак!”, „Миче, шса празня!”, попада в информационния масив на тайните служби и някой ден със сигурност може да послужи срещу вас.

Генните модификации не спират дотук. Вече са нападнали и домашния добитък под прикритието на ветеринарни клиники и кандидат-президентши с кози имена. Всички те ни дебнат чрез вградените си чипове и ни издават на враговете.

Вие бихте ли гласували за Козата Ани?

 

Вашият коментар